Aslag Haugen & Martin Hagfors: London Dry

To helt egenartede stemmer tar et gammelt samarbeid ti steg videre, og gir ut albumet «London Dry». Dette er et samarbeid utviklet gjennom mange år, og her utforsker de to låtskriverne virkelig nye landskap. Aslag og Martins samarbeid begynte i 1997 med bandet The Respatexans. De har delt studiolokaler i flere år, og den stadige romsteringen i og undersøkelser av hverandres arbeid, har gitt oss «London Dry»; et knippe særegne, vakre låter, fremført av to strålende sangere og musikere.

Martin og Aslag har håndplukket et musikalsk superlag til albumet, med spillende produsent Nikolai Hængsle, stjerneskuddet Ola Øverby (Fieh) på trommer og en gjesteliste det gnistrer av: Susanne Sundfør, Ingebjørg Bratland, Nina Mortvedt, Mathias Eick, Lars Horntveth, Erik Johannessen, Kjetil Møster, Frode Haltli, Øyvind Blomstrøm, Tommy Kristiansen, Morten Barrikmo, Henriette Eilertsen, Lars Fredrik Frøislie og Olaf Moses Olsen!

På LP-versjonen av «London Dry» velger de å gjøre det motsatte av Beyonce og byr på to ekstra låter som ikke blir å finne på strømmetjenester. God fornøyelse!Release details:

Edda Music, released 31.05.2024

Tracklist
1. Looking For A Person
2. Apes In Heaven
3. The Ballad Of Young Albert McQueen
4. The Table Takes All
5. Dead Song
6. London Dry
7. Cry In Public
8. Try
9. Clancy You Creep
10. Deep Oceans Of Love
11. You Mean Nothing To Me Baby
12. Death Do Us Part
Buy this release:

Tiger